PosicionamentSEO

Sentit comú en
l’estratègia SEO

Abans d’acceptar la inversió en SEO d’una empresa, proposem estratègies realistes i personalitzades.

ESTRATÈGIES SEO

Treballem conjuntament amb el nostre client l'estratègia de SEO per assolir, el més ràpid possible, els llocs desitjats. Al llarg de la nostra trajectòria hem anat adquirint experiència i, amb les aliances correctes, podem oferir aquest servei amb total garantia.

Pensem que les petites i mitjanes empreses tenen una oportunitat amb el SEO Local, cada cop més important i efectiu dins les estratègies de màrketing.

L'aplicació d'una correcta estratègia de link building és bàsica, ja que mal implementada pot generar resultats molt negatius. Prenem especial atenció a l'hora de decidir quins seran els passos a seguir per aconseguir els enllaços més profitosos relacionats amb l'activitat professional del nostre client.

CASOS D'ÈXIT

El Collell

PROCÈS DE TREBALL

  • Estudi de paraules clau

    Cerques rellevants dels clients potencials. Paraules clau rellevants posicionades per la competència.

  • Estrategia SEO

    Elecció de les paraules clau a posicionar. Auditoria del lloc web en base a les paraules clau a posicionar. Estratègia SEO Onpage: Canvis als textos, titles, metadescriptions, creació de noves webs...

  • Seguimient de l’estratègia i linkbuilding

    Controls dels canvis realitzats en base a l’auditoria. Seguiment de les posicions adquirides per les paraules clau (informes mensuals). SEO Off Page: Tasques de linkbuilding i Inbound marketing.

CASOS D'ÈXIT

El Collell