BrandingDigital

Marques adaptades
a un món canviant

Un món en moviment, amb nous canals i amb nous públics, necessita marques amb habilitats adaptatives.

MARQUES VIVES

El branding és conèixer cap a on vas i què vols aconseguir. Missió, visió i valors són els fonaments de la marca. És vital que les marques desenvolupin característiques que les facin reals i es vinculin directament amb els seus clients.
Transmetre emocions és necessari per aconseguir un bon feedback dels clients, però exigeix claredat, compromís i sinceritat per part de la marca.

La constant dedicació d’una marca ha de ser per mantenir el contacte directe amb els seus clients. Ja que la comunicació genera transparència, i, la transparència, confiança.

El resultat d’un bon branding aplicat és crear ambaixadors de la teva marca.

CASOS D'ÈXIT

Benegre

PROCÈS DE TREBALL

 • Anàlisi extern/intern

  Definim qui som, com som i cap on anem, amb qui ens trobarem i com ens diferenciarem, amb quim estil i quins missatges comunicarem.

 • Naming

  Controlem tot el procés de nomenar cada marca, amb criteris de comercialització, evocació, llegibilitat, memorització, sonoritat i sobretot dominis existents.

 • Identitat corporativa

  Creem l’ADN de la teva empresa i generem tots els recursos necessaris per tenor una identitat corporativa solida.

 • Implementació i seguiment

  Totes les aplicacions realitzades s’han d’implementar, sense errors ni confusions, sense interrompre el ritme natural de l’empresa. També fem un seguiment de qualitat i apliquem les millores necessàries per assegurar que la marca té un comportament sòlid.

CASOS D'ÈXIT

Benegre